Resul

Amsterdam (NH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
06-02-2014
Opdrachten
24
Laatste opdracht
05-06-2014
Beoordelingen
2
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Een alsmaar groter deel van uw marketinginspanningen vindt plaats op digitaal terrein. Online marketing bepaalt steeds sterker het succes van uw onderneming. Daarom wilt u uw digitale strategie laten renderen. Online kansen zien en verzilveren. Maar hebt u wel de juiste kennis en voldoende capaciteit in huis om data te verzamelen, inzichtelijk te maken en uw ambities te realiseren? Of kan uw marketingteam wel wat Digital Power gebruiken?

Digitale kansen optimaal benutten

Digital Power is hét antwoord op de steeds groeiende vraag naar ervaren, digitaal onderlegde marketeers. Een netwerkorganisatie van gemotiveerde professionals die u helpen om online marketingkansen te ontdekken en te benutten. Of zoals wij het graag noemen: om digitaal te professionaliseren. Gedetacheerd, of in vaste dienst; de mensen van Digital Power zorgen samen met u en uw marketingteam voor indrukwekkende resultaten. Want daar ligt de basis van ons succes. In een efficiënte én effectieve implementatie van marketing intelligence waardoor u uw kansen in de digitale wereld optimaal benut.

Rendement met respect
De toegevoegde waarde van Digital Power is expertise. Of beter: een mix van alle soorten digitale expertise. Alle mogelijke digitale strijdkracht is voorhanden: van strategen en experts op het gebied van marketing intelligence tot innovatie- en technologieadepten, en crosschannel- en datadriven marketing professionals. Digital Power is een gezamenlijk initiatief van Adversitement, dé specialist in het verzamelen en verwerken van bedrijfskritische data uit in- en externe touchpoints, TriamFloat, Nederlands marktleider op het gebied van opleidingskundige dienstverlening én TU/e. Daardoor hebt u via onze professionals en onze opleidingsmodules steevast toegang tot de nieuwste technologieën en methodes, zowel op het gebied van digitale innovatie als dat van opleiden en trainen. En zo brengt Digital Power uw organisatie écht verder, ook op de lange termijn.

Innovatief en integer
Daarnaast kunt u erop vertrouwen dat we onze kennis inzetten met respect voor uw doelgroep. Privacy en transparantie spelen een uiterst belangrijke rol in de manier waarop onze professionals met data omgaan. Want we weten dat het mogelijk is om data transparant en concreet te maken zonder dat we inbreuk maken op de privacy van gebruikers. De marketeers van Digital Power brengen dan ook rendement met respect.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten