Richard Heukels Sapphire Technologi

Detachering IT Professionals
Alphen aan den Rijn (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
26-01-2007
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Over Sapphire

Sapphire Technologies is sinds 1990 actief op de Nederlandse markt en bemiddelt in vraag en aanbod van automatiseringspersoneel. Als recruitment organisatie hanteert Sapphire alle disciplines, voor alle functie-niveaus via de diverse bemiddelingsvormen en dienstverlening. Het complete aanbod van personeelsdiensten is beschikbaar:

Detacheren
Uitzenden
Detavast
Werving en selectie
Co-sourcing

Sapphire heeft een uitgebreide database aan gekwalificeerd automatiseringspersoneel.
Een uniek zoek en match systeem koppelt aanvragen van klanten aan beschikbaar ICT-ers. Het recruitment team beoordeelt de match. Vervolgens worden de ICT-ers benaderd met als doel beschikbaarheid en interesse in het aangeboden project te peilen.

Gemiddeld detacheert Sapphire Technologies jaarlijks 600 medewerkers bij toonaangevende ondernemingen. Sapphire heeft inmiddels meer dan 6000 automatiseringsspecialisten gedetacheerd tot volle tevredenheid van haar klanten en de specialisten.

In een aantal gevallen zijn de gedetacheerde medewerkers ingegaan op aanbiedingen van relaties om een vast dienstverband te accepteren. Sapphire is altijd bereid om aan deze overstap mee te werken.

Meer weten? Neem contact op met ons via 0172 416400


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten