Hogendorp

Recruiter
3432 NX Nieuwegein (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
17-02-2005
Opdrachten
9
Laatste opdracht
06-09-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Video CV bedient de volgende doelgroepen

Specialist op recruitment!

  1. Bedrijven en organisaties

Veel bedrijven en organisaties zijn door de economische recessie gedwongen om te reorganiseren en hieraan gekoppeld afscheid te nemen van personeel. Het Video CV heeft bewezen een uitstekend hulpmiddel te zijn bij het “outplacen van overtallige medewerkers.

Daarnaast blijkt Video CV een succes bij consultancy organisaties, waarbij “bankzitters zo snel mogelijk weer aan het werk moeten. Hierbij kan gedacht worden aan detacheringbedrijven, consultancy organisaties en uitzendbureaus.

  1. Kleine zelfstandigen

Veel kleine zelfstandigen (ZZP-ers) hebben de behoefte om zich op een aantrekkelijke manier te presenteren. Het Video CV is hier een uitstekend product voor. Diverse zzp’ers hebben inmiddels hun weg naar Video-CV gevonden.

  1. Werkzoekenden

Voor werkzoekenden die langdurig werkeloos zijn biedt het Video CV een mogelijkheid om zich beter aan de arbeidsmarkt te presenteren. Naast het product video cv kan dit product aangeboden worden in combinatie met bijvoorbeeld een loopbaan advies en workshops.

Hiertoe worden op dit moment samenwerkingsvormen onderzocht met re-integratie bureaus. De laatste maanden wordt er intensief samengewerkt met een aantal Non-provit en Provit organisaties!

Specialisatie en expertise

recruiter
HR
recruitment
human resource
seniorrecruiter
senior recruiter
intercedent
accountmanager ICT

Overige informatie

UWV
ROC
Connecting Hands
Gemeenten
Capgemini
Source
Actacom
CCS


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten