Richard Goos

HRM consultancy
2586KD Den Haag (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
03-02-2015
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2514 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ik ben een enthousiaste, energieke arbeids- en organisatiepsycholoog die zich doorontwikkeld heeft binnen het HR-domein. Ik voel me thuis in de rollen van HR manager, HR adviseur en projectmanager HR. Mijn ervaringen heb ik opgedaan binnen de private sector en de (rijks)overheid. Mijn kracht ligt in het adviseren en coachen van managers. Ik kan mij goed verplaatsen in de rol van de manager ongeacht het niveau waar deze in opereert.

Ik vind het zeer belangrijk écht contact te hebben met partij waarmee ik samenwerk, hierbij speelt onderling vertrouwen en integriteit een grote rol.

Doordat ik mij snel thuis voel binnen organisaties en gemakkelijk met mensen kan omgaan, lukt het me om snel om draagvlak te creëren en vertrouwen te krijgen bij partijen, waardoor ik snel mijn resultaten behaal. Ik haal veel energie uit dynamische situaties waar snel resultaten opgeleverd moeten worden.

Specialisatie en expertise

Verandermanager
hr businesspartner
hr management
hr projecten
hr beleid
verzuim advies
mobiliteitsbegeleiding

Overige informatie

nl.linkedin.com/in/richardgoos


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten