SDB Professionals

SDB Professionals

Software Ontwikkeling en Consultancy
2491AJ Den Haag (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
29-04-2011
Opdrachten
54
Laatste opdracht
11-12-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wie zijn we

SDB is leading in software development. Dat zijn we al sinds 1988. We ontwerpen, bouwen, testen en onderhouden zware bedrijfskritische applicaties voor onze klanten. SDB ontwikkelt wereldwijd toegankelijke portals, (inter)nationale consumenten-, bedrijfs-, en internetapplicaties. We werken voor vooruitstrevende bedrijven die beseffen dat ICT en software een verbeterde efficiency, betere bedrijfsbeslissingen, een snellere time-to-market en uiteindelijk groei en meer winst zullen opleveren. Software kan een bedrijf maken of breken, blijkt uit de dagelijkse praktijk. Onze klanten zijn daar ook van overtuigd. Daarom werken we al vele jaren voor bedrijven als ABN AMRO en European Patent Office, de overheid als de ministeries van Financien, OCenW, ICTU etc maar ook voor middelgrote bedrijven.

Mensen staan centraal
Maar boven alles staan bij ons mensen centraal. Onze mensen bedenken en realiseren, samen met u, maatwerkoplossingen voor uw vraagstukken, zodat uw mensen efficiƫnter, doelgerichter en prettiger kunnen samenwerken. ICT is en blijft voor ons vooral mensenwerk.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten