Richard Ooms

Richard Ooms

Account Manager
alkmaar (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-05-2006
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

ITIUM, Partners in ICT
ITIUM is een succesvolle, groeiende en innovatieve ICT-organisatie. ITIUM ontwikkelt informatiesystemen met Oracle en Java technologie zowel in projecten als op basis van detachering.

Oracle Partner
Oracle is de grootste leverancier van databases, de databases zijn befaamd om hun performance, betrouwbaarheid en beveiligingsmogelijkheden. Naast databases biedt Oracle ook tools voor het modelleren en ontwikkelen van (web)applicaties. Door de schaalbaarheid kan de techniek ingezet worden bij zowel kleine als grote organisaties. Daarom zijn wij Oracle partner.

Uw bedrijfsprocessen automatiseren?
ITIUM heeft ruime ervaring in het uitvoeren van projecten en detacherings opdrachten en een reputatie hoog te houden. De aanwezige kennis binnen ons bedrijf zorgt er voor dat de automatisering afgestemd is op uw bedrijfsprocessen. Wij hebben oog voor wat er speelt binnen uw organisatie en branche. Projecten worden uitgevoerd met behulp van de Oracle CDM (custom Development method).


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten