ShareTwo

SharePoint consultancy
6135KR Sittard (LB)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
10-12-2014
Opdrachten
2
Laatste opdracht
11-05-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

ShareTwo is een professionele ICT-dienstverlener op het gebied van SharePoint detachering gericht op bedrijven en organisaties in Limburg en Brabant. Wij weten welke service u van ons verwacht en we weten welke expertise onze consultants moeten leveren. Wij begrijpen uw behoefte en bieden de juiste expertise en de juiste persoon aan om in uw behoefte te voldoen.
ShareTwo helpt haar klanten bij het invullen van een (tijdelijke) behoefte aan SharePoint expertise. Dit kan gelegen zijn in het feit dat klanten tijdelijk een opengevallen plaats wensen in te vullen of een tijdelijke piek behoefte hebben aan SharePoint capaciteit. Maar de reden kan ook zijn dat men specifieke specialistische kennis van SharePoint nodig heeft voor het oplossen van een complex probleem of voor de uitvoering van een project onder eigen regie.

ShareTwo werkt uitsluitend met ervaren SharePoint mensen. We zijn in staat om aan relatief korte maar specialistische behoeftes te voldoen. Uniek is onze service om binnen het kader van een raamcontract kennis en capaciteit aan te bieden die u afroept naar uw behoefte. Dit biedt u niet alleen maximale flexibiliteit maar ook maximale garantie voor de juiste kwaliteit (expertise).

Specialisatie en expertise

SharePoint Architecten, SharePoint Developers, SharePoint Consultants, SharePoint Programmeurs DotNet, SharePoint Search Specialisten, Sharepoint BI Specialisten, Sharepoint Applicatie Beheerders


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten