iQibt

Consultancy/detachering
Utrecht (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
27-04-2010
Opdrachten
2
Laatste opdracht
17-02-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

iQibt (uitspreken: iekwipt) staat voor ‘Quality in Business & Technology’ en bestaat uit projectleiders en SAP experts die hun sporen hebben verdiend met SAP implementaties binnen de overheid en bij verzekeraars.
iQibt heeft inmiddels meer dan 25 professionals in vaste dienst.

iQibt richt zich als nichespeler op de oplossingen van SAP voor verzekeraars en de publieke sector. Binnen ‘SAP voor verzekeraars’ heeft iQibt zich gespecialiseerd in polisadministratie (SAP PM), claimafhandeling (SAP Claims), provisies (SAP ICM) en in/excasso (SAP CD). Bij de publieke sector houden experts van iQibt zich bezig met vraagstukken op het gebied van financiële administratie en begroting (SAP public sector accounting).

Het onderscheidend vermogen van iQibt zit in de combinatie van jarenlange kennis/ervaring van ‘branche & SAP’ die in 1 hand bij elkaar is gebracht. Hierdoor zijn adviseurs van iQibt in staat bedrijven te adviseren op zowel tactische als operationele SAP vraagstukken. De professionals van iQibt staan daarbij voor kwaliteit, pragmatisme, passie en teamgeest.

iQibt is een netwerkorganisatie met een breed en sterk SAP netwerk. Voor SAP expertise buiten onze specialisatie werken we daarom nauw met andere partijen (“de vrienden van iQibt). Met deze partners samen is iQibt in staat klanten te ondersteunen in de volle breedte bij hun SAP vraagstukken.

Wanneer u rekent op kwaliteit en resultaat!

iQibt, Experts in realisatie.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten