Robin Disma

Recruitment
Den Haag (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
21-02-2012
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2559 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Recruitment is een uniek en mooi menselijk talent en is voor mij de beste positie om de mensen en hun talenten te erkennen, en de kracht en bijbehorende (andere) mogelijkheden te herkennen. Door mijzelf als interim Recruiter / Resource Manager aan te bieden, ben ik in staat om dit talent, motivatie en enthousiasme te delen met vele organisaties en mensen om mij heen.

In 1998 gestart binnen HR als Training & Development Coordinator, vanaf 2001 als IT Recruiter voor een commercieel recruitment bedrijf in Edinburgh; In 2004& begin 2005 als HR Advisor voor Cirque du Soleil gewerkt en vanaf 2006 als Interim Recruiter aan de slag voor Gemeente Rotterdam, Nationale Nederlanden en ING Central & Rest of Europe. De laatste twee opdrachtgevers (NN en ING CRE) heb ik als IT Resource Manager gewerkt. Binnen NN (4 jaar) verantwoordelijk voor de tijdelijke inhuur van Interim IT personeel en management consultancy en binnen ING CRE verantwoordelijk voor het kanaliseren van alle communicatie, rapportages en inhuur vanuit en voor verschillende ING programma's inzake het opzetten van een geheel nieuwe IT afdeling in Roemenie. Ik detacheer zelf nu een aantal IT specialisten, maar ben zeker geinteresseerd en beschikbaar voor een tijdelijke opdracht wat (e)Recruitment / Resource Management en Social Media raakt. Regio maakt niet uit, zolang de opdracht helder en afgebakend is. Dit kan zowel part-time als fulltime. Dank voor het lezen van deze informatie en vanzelfsprekend hoop ik dat hier een vruchtbare samenwerking uit zal ontstaan.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten