Roland Broersen

Business Manager
Delft (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
18-03-2008
Opdrachten
8
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

ODIRIS

ON Demand IT Resources and IT Services (ODIRIS), is een organisatie die geheel gericht is op het leveren van hoogwaardige ICT Specialisten. Hiervoor beschikt ODIRIS over een eigen pool van specialisten die zeer snel ingezet kunnen worden en een goed netwerk van freelancers en zelfstandigen.

De doelstelling van ODIRIS is het bijstaan van onze klanten door het leveren van hoogwaardige ICT Specialisten op basis van detachering en projecten. Onze klanten kunnen hierbij vertrouwen op de kennis, vakkundigheid en betrouwbaarheid van de ODIRIS organisatie en de ODIRIS specialisten.

De contractvorm, waarmee een zelfstandige/freelancer werkzaamheden verricht vanuit ODIRIS bij onze opdrachtgevers, is afhankelijk van de status van de zelfstandige. In het kort kun je de zelfstandigen/freelancers indelen in twee groepen, waarbij voor iedere groep een andere werkwijze van toepassing is.

- Freelancer (tijdelijk dienstverband)
- Zelfstandige met onderneming (éénmanszaak, VOF, BV etc.)

www.werkenbijodiris.nl
www.odiris.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten