De Veer & Partners BV

Detachering, Werving & Selectie
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
01-07-2009
Opdrachten
63
Laatste opdracht
16-04-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

De Veer & Partners (ACT) Advies Consultancy en Training is gespecialiseerd in het invullen van Interim- en Werving&Selectie opdrachten binnen Finance, ICT en Banking and Insurance.

Door samenwerking met een groot aantal professionele recruitment oraganisaties zijn we tevens in staat om grote RPO trajecten voor onze klanten in te richten.
Onze selectieprocessen worden begeleid door professionals vanuit de branche.

Al onze medewerkers zijn zelf actief geweest in managementposities binnen de disciplines die we vertegenwoordigen, dat maakt ons gesprekpartners op niveau. Wij hebben zelf ervaren aan welke profielwensen kandidaten dienen te voldoen om tot een succesvolle samenwerking te komen.

Voor kandidaten die erover nadenken om op termijn Freelancer te worden, hebben wij met onze netwerkpartners een aantrekkelijk concept in de markt gebracht. Sure123 ondersteunt de startende zelfstandige in het opstarten van een eigen onderneming, verzorgt Freelance opdrachten en begeleid in een periode van 3 jaar naar volledige zelfstandigheid. Recruitment Process Outsourcing (RPO) is ideaal voor organisaties die interne recruitmenttrajecten tegen een gunstig tarief willen uitbesteden.

Wij werken met een vast kostenplaatje zodat vooraf duidelijk is wat de investering bedraagt.
Ook werving&selectie buro's maken gebruik van onze diensten zodat ze zich bij hun eigen klantenportefeuille kunnen richten op de Sales activiteiten. Uiteraard werven wij kandidaten onder het logo en voorwaarden van onze klanten.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten