Telerex Nederland B.V.

Distributie van electronische onderdelen
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
21-04-2009
Opdrachten
1
Laatste opdracht
08-01-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Telerex werkt al jarenlang nauw samen met engineers uit verschillende bedrijfstakken in de Benelux. Onze brede kennis van producten, ontwikkelingen en applicaties maakt uw zoektocht naar de juiste bouwstenen een stuk eenvoudiger. Bovenal bent u verzekerd van betrouwbare kwaliteitsproducten, want Telerex werkt uitsluitend met gerenommeerde leveranciers en merken die hun degelijkheid hebben bewezen.

Minstens zo belangrijk is onze know-how die ons in staat stelt constructief met u mee te denken over nieuwe projecten en toepassingen en u behulpzaam te zijn met lopende trajecten en vraagstukken.

U hebt een verantwoordelijkheid naar uw klant. Deze verantwoordelijkheid ondersteunen we met gedegen processen en nemen net als iedere goede inkoper geen enkel risico. We selecteren uitsluitend betrouwbare producten van fabrikanten die we na al die jaren van samenwerking gerust partners mogen noemen. Die nauwe relatie staat garant voor een snelle en doelgerichte communicatie, constante hoge kwaliteit en stipte leveringen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten