Qexpertise

Qexpertise

ERP / business consultancy, interim management en detachering
3905NK Veenendaal (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
16-11-2006
Opdrachten
9
Laatste opdracht
12-04-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Qexpertise

Vanwege onze jarenlange ervaring als dienstverlener binnen het midden- en kleinbedrijf in Nederland weten wij uw bedrijfsprocessen te vertalen in een goed bruikbare ERP omgeving. Dit zorgt voor een efficiëntere en resultaatverhogende werkwijze. Doordat bij Qexpertise zeer ervaren consultants werken kunnen we onze naam waarmaken. Wij werken pragmatisch en snel, zoals onze klanten van ons verwachten.

Voor onze doelgroep is software of ICT geen doel, echter het kan wel gebruikt worden als middel om een voorsprong op de concurrentie te behalen én te behouden. Om dit middel goed in te zetten, beschikken onze adviseurs over diepgaande kennis van zowel technologie als branchespecifieke processen. Doordat onze specialisten de meest gangbare systemen in de markt kennen kan een onafhankelijk advies gegeven worden. Het uitdenken, implementeren, begeleiden én beheren van deze oplossingen is onze core business. Een efficiënt bedrijfsproces is het resultaat.

Qexpertise werkt landelijk, waardoor er altijd een adviseur bij u in de buurt is.

Specialisatie en expertise

Exact
Synergy
Globe
Dynamics
C#
C++
SDK
PHP


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten