International Services Group

International Services Group

Overheid en semi-overheid
7825SB Emmen (DR)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
02-11-2015
Opdrachten
6
Laatste opdracht
15-06-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

ISG is een internationaal georiƫnteerde service provider in de Olie, Gas, Power en Industrie en gespecialiseerd in project-, Construction-, Safety- en Shutdownmanagement, maar bied ook haar diensten aan in de sectoren overheid en semi-overheid.

ISG werkt uitsluitend samen met ervaren en deskundige professionals en brengt deze snel samen met gemeenten en gerenommeerde, vaak internationale opdrachtgevers in een projectenwereld waar kwaliteit en snelheid vanzelfsprekend zijn. Tevens heeft ISG een innige samenwerking met haar zusterbedrijf Arbode, zodat diensten op het gebied van veiligheidsmanagement, kwaliteit, arbo en milieu, certificering en opleidingen snel en professioneel geregeld kunnen worden.
Onze aanpak
Duidelijke afspraken en transparante dienstverlening vinden wij belangrijk. Samen met onze klanten zoeken wij naar maatwerk voor het oplossen van de diverse vraagstukken op het gebied van personele bezetting of projectmanagement.

Onze missie
Het leveren van vakinhoudelijke specialistische ondersteuning op het gebied van projectmanagement en projectondersteuning aan bedrijven en organisaties.

Netwerk van kennis
De International Services Group beschikt over diverse deskundige disciplines die allen over hun eigen specialisme beschikken. Daarnaast kunnen al onze medewerkers op afstand bij de meest actuele digitale informatie om zo u te ondersteunen bij uw vragen en problemen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten