Ron Kleinmoedig

SAP Sales, Advies & Consultancy
3584AA Nieuwegein (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
25-02-2014
Opdrachten
215
Laatste opdracht
23-05-2016
Beoordelingen
2
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Xtensional is een pur sang kennisbedrijf dat voorop loopt bij nieuwe ontwikkelingen binnen de SAP-wereld. Wij maken onze klanten wegwijs in de nieuwe wereld van SAP en helpen hen bij het maken van de juiste keuzes. Naast haar advies- en implementatietak heeft Xtensional een eigen SAP Service Center waar de SAP-omgeving van onze klanten in hybride vorm (remote en on-site) worden beheerd, zowel technisch als functioneel. Wij zorgen ervoor dat uw ERP-applicatie optimaal blijft presteren en een concrete bijdrage levert aan de daadwerkelijke realisatie van de business doelstellingen door middel van:

Procesgeoriënteerde benadering richting een systeemtechnische SAP-oplossing
We helpen onze klanten in deze snel veranderende wereld. We laten mensen en organisaties excelleren door SAP zó in te zetten dat ze optimaal en duurzaam functioneren. We hanteren hierbij procesgericht denken als leidraad voor het oplossen van uw vraagstukken en vertalen deze naar een proces gerelateerde, systeemtechnische (SAP) oplossing. Onze consultants zijn branche-specialisten met diepgaande kennis van en ervaring in meerdere marktsegmenten en waarin de unieke kenniscombinatie van business en SAP-technologie verenigd is.

Programma- en Project management, Coaching en Advies
We helpen u met het definiëren en uitvoeren van uw programma en projecten. We adviseren u op het gebied van organisatorische en systeemtechnische veranderingen (Architectuur, Interfaces, ERP (SAP) infrastructuur) en nemen desgewenst de verantwoordelijkheid voor de realisatie van de gestelde projectdoelstellingen. Vanuit een coachende rol begeleiden we u in het transformatieproces van veranderde situatie naar Business as usual.

Kennis Centrum
We leren van onze dienstverlening bij klanten en dragen op onze beurt kennis aan hen over. We houden onze expertise op peil door middel van vakgerichte opleidingen en kennisuitwisseling met vakgenoten, zowel binnen als buiten Conclusion. We hanteren wereldwijd erkende methodieken. Daarnaast blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via diverse media. Onze consultants werken vanuit een netwerk, wat hen in staat stelt om snel en gemakkelijk de achterban te kunnen raadplegen als de situatie daarom vraagt. Voor de zwaardere functies werken we met zogenaamde “tandems” ter bevordering van intervisie en de kwaliteit van onze diensten.

Resource capaciteit
We leveren een bijdrage in het oplossen van uw capaciteitsvraagstukken. Naast onze eigen specialisten beschikken we over een eigen partnernetwerk en een netwerk van gerenommeerde freelancers. Hierdoor kunnen wij binnen maximaal 48 uur een passende kandidaat aan u voorstellen.

We Care
Zo leveren we een maximale bijdrage in de realisatie van uw bedrijfsdoelstellingen en maken we samen met u het verschil in onze steeds veranderende omgeving, waarin continuïteit en innovatie een voorwaarde zijn voor vooruitgang. We Care.

Specialisatie en expertise

SAP

Overige informatie

Bezoekadres

Edisonbaan 15
3439 MN Nieuwegein

✉ info@xtensional.nl
☎ +31 88 266 26 94


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten