Serc.nl

afdeling aquisitie
Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
18-09-2013
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 42 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Serc.nl Nederland Is de domeinnaam voor een landelijk website organisatie onderverdeeld in 408 gemeente-sites waarvan de pilot rotterdam.serc.nl is.
Het doel is informatie te plaatsen en te verstrekken in de meest uiteenlopende zin zoals bijvoorbeeld winkels bedrijven kantoren maar ook verhalen historische foto`s Openbaar vervoer en overheids en gezondheidspagina`s. Voor adverteerders zijn naast websiteplaatsing, banners en links een scala aan mogelijkheden aanwezig zoals een aanbiedingsmodule waarop de klant zelf elke dag zijn aanbiedingen kan aanpassen en gratis adverteren op onze verschillende online winkels.
Wij bieden een prachtige opportuniteit in deze crisistijd. Wij zijn een snelgroeiende landelijk websiteorganisatie die pretendeert alle info te verstrekken die maar mogelijk is over en in een bepaalde Gemeente. Wij hebben hiervoor reeds alle gemeenten online gezet en zijn er tal van Gemeenten reeds goed gevuld met informatie. Die informatie betreft tevens alle kantoren, bedrijven, winkels, restaurants en instellingen.
Wij zijn voor onze pilot in Rotterdam op zoek naar 5 geschikte kandidaten die de verkoop van jaaropdrachten voor alle soorten banners, webpagina,s en fimpjes en andere reclame uitingen op zich willen nemen.Prijzen laagdrempelig vanwege introductie. Zeer hoge verdiensten zijn mogelijk. Beschikbaarheid liefst per direct .Vereisten zijn dat kandidaten beschikken over een eigen auto, snelle tablet en een Drive tot scoren!! reageer snel


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten