Ronald

Eigenaar internetmarketingbureau
Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
28-07-2014
Opdrachten
2
Laatste opdracht
29-12-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 243 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Internet is niet meer weg te denken uit ons leven. De groei van het internet is het afgelopen decennium gigantisch geweest. Toch worden de kansen die het web biedt nog onvoldoende benut. Het internetbureau Rolent zoekt naar deze kansen en profiteert hier dan ook optimaal van.

Rolent beschikt momenteel over meerdere domeinnamen, een aantal geƫxploiteerde websites, duizenden bezoekers per maand, honderden verschillende artikelen, een forum, een E-Book, social media accounts en ga zo maar door. Er zijn activiteiten op het gebied van affiliatemarketing, contentmarketing, emailmarketing enz.

Het portfolio van Rolent is specifiek gericht op de vraag van de consument en het aanbod van onze partners. Met het portfolio creƫren wij dan ook een situatie waarin vraag en aanbod bij elkaar worden gebracht.

Met kennis op het gebied van WordPress, Html en SEO (search engine optimization) en met ervaring op het gebied van teksten schrijven, de domeinnaamhandel en conversieoptimalisatie kunnen zowel particulieren als het midden- en kleinbedrijf veel leren van internetbureau Rolent.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten