Brein bv

Brein bv

Softwareontwikkeling en Hosting
7483CT Haaksbergen (OV)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
15-09-2006
Opdrachten
1
Laatste opdracht
18-10-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Brein BV, opgericht in 1997 en gevestigd te Haaksbergen, is een softwareontwikkelaar en ICT-dienstverlener die zowel aan overheid, bedrijfsleven als aan maatschappelijke organisaties producten en diensten levert op het gebied van o.a. zaak-, content-, document-, record- en workflow-management.

Op basis van onze standaardproducten implementeren wij op maat gesneden oplossingen op het vlak van e-dienstverlening en procesverbetering. Bovendien verlenen wij de noodzakelijke diensten ter ondersteuning van het gebruik van die oplossingen.

Bij de ontwikkeling van onze producten passen wij de modernste technieken toe en sluiten wij aan op defacto standaarden, zowel technisch als functioneel. Onze oplossingen zijn daarom niet alleen toekomstvast maar kunnen wij ook aansluiten op systemen van derden. Wij werken daarom graag samen met bedrijven die producten en diensten leveren die aanvullend zijn op de onze. Zo proberen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en zo breed mogelijk te ondersteunen.

Brein heeft jarenlange ervaring met het implementeren van front- en midoffice systemen bij lokale overheden.

Onze missie is het leveren van oplossingen, niet van systemen. Sinds 2011 worden de oplossingen geleverd middels cloud-diensten. U neemt geen software en implementatie af, maar een complete dienst inclusief infrastructuur, ondersteuning en inrichting. De cloud-oplossingen van Brein ontzorgen. De besparing op eigen infrastructuur, standaard software als operating systems, en systeembeheer zijn enorm


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten