Robert Pappenheim

Sales & marketing
Alkmaar (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
19-03-2010
Opdrachten
2
Laatste opdracht
01-11-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Werk moet leuk zijn, uitdagend en inspirerend. Het liefst een carrière lang. Ieder mens wil immers het beste uit zichzelf halen. Vanaf het moment van school- of studiekeuze, tot en met zijn pensioen. Geldergroep maakt het mogelijk. Geldergroep is namelijk al sinds 1993 hét adviesbureau voor opleiding en beroep in Nederland en geldt als een vooraanstaand expertisecentrum op het gebied van psychologisch onderzoek, assessments, advies en begeleiding.

Geldergroep is een ervaren loopbaanadviesbureau voor onderwijsinstellingen, bedrijven, gemeenten, UWV, re-integratiebedrijven en particulieren. Wij werken met marktgerichte teams, waardoor elke opdrachtgever kan rekenen op maatwerk. Ruim 100 gekwalificeerde medewerkers en een landelijk dekkend netwerk van vestigingen, staan garant voor een persoonlijke, betrokken en heldere werkwijze. Haal het beste uit uzelf, uw medewerkers en uw cliënten en maak kennis met Geldergroep.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten