Raymond Pijpers

Raymond Pijpers

Projectmanagement ECM/ICT
Delft (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-05-2004
Opdrachten
2
Laatste opdracht
22-04-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

ERVAREN PROGRAMMA/PROJECT MANAGER ECM/ICT

Zeer ervaren programma- en projectmanager (>20 jaar) met sterk inhoudelijke kennis op ECM en ICT gebied. Overziet hierdoor zowel de procesmatige als de inhoudelijke kant van veranderprojecten en kan daarom implementaties succesvol binnen tijd en budget realiseren. Gedegen theoretische achtergrond (ir. en ing.) aangevuld met een unieke combinatie aan relevante certificeringen zoals projectmanagement Prince2 Practitioner, programma management MSP Practitioner en risico management MoR. Specialisaties in compliancy en risicomanagement. Stevige ondernemer en interim (programma) manager die op basis van een rijke ervaring als interim programma- of projectmanager uw verandertraject tot een succes maakt.

Specialisatie en expertise

ECM
DMS
RMA
E-overheid
MSP
PRINCE2
MOR
Projectmanagement
Programmamanegement
Risicomanagement
Project
Risico
SharePoint
e-mailmanagement
compliancy
compliant

Overige informatie

ONDERSCHEIDENDE RESULTATEN

  • Succesvol een eigen ECM bedrijf opgezet juist in de moeilijke periode rond “11 september en dit uitgebouwd naar 15 medewerkers en 300 klanten, hierdoor een sterke basis gecreëerd is voor verdere groei.

  • Leidde succesvol 25 programmamanagers, projectmanagers en productmanagers bij de implementaties van ECM en ERP projecten met een ontwikkelbudget van 40 mio per jaar.

  • Unieke combinatie certificeringen en opleidingen op gebied van programma-, project- en risicomanagement.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten