MKB Consulting

Bedrijfsverplaatsingen advies & implementatie
Utrecht (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
25-02-2007
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

U wilt een bedrijf beginnen in Slowakije? U vraagt zich af wat er allemaal bij komt kijken bij expats, offshoring, outsourcing of franchising? Hoe zit het met huisvesting, scholing, kinderopvang en belastingen? U vraagt zich af wat u voor uzelf, uw bedrijf en uw personeel moet regelen als u de stap wil maken. MKB-consulting biedt advies op maat op alle terreinen en maakt gebruik van experts op het gebied van marketing, belastingen, huisvesting en juridisch advies over Slowakije en de Europese regelgeving. Bovendien heeft MKB-consulting in Slowakije een netwerk van enthousiaste deskundigen die u alles kunnen vertellen over de regelgeving, cultuur en de praktische kanten van het wonen en werken in Slowakije.

In tegenstelling tot andere adviesbureaus biedt MKB-consulting u een uitgebreid vijf-fasenplan. Hier wordt u door onze deskundige adviseur op de hoogte gebracht van de mogelijkheden voor uw bedrijf. Het plan behelst een oriƫntatiefase, een inventarisatiefase, een rapportagefase, een projectfase en een evoluatiefase. Tijdens de inventarisatiefase bestaat de mogelijkheid om met ons team Slowakije te bezoeken. U kunt gebruik maken van onze accommodatie en gidsen ter plekke die u de omgeving en de beschikbare panden laten zien. Ook laten zij u kennis maken met de instanties die u ter plekke van dienst kunnen zijn.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten