RTjobs

RTjobs

Working in a real time environment
Elst (GL)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
06-07-2015
Opdrachten
11
Laatste opdracht
23-09-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 242 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

RTjobs is een bemiddelingsbureau voor freelance ICT professionals die graag werken in een real time of hightech omgeving.. Wij bieden ontwikkelaars en overige ICT-ers precies de uitdagingen waarnaar ze op zoek zijn.

RTjobs is ontstaan na bijna 25 jaar freelance ervaring in de real time en technische automatisering in diverse sectoren. Denk hierbij aan automatiseringsprojecten voor treinregelsystemen, containeroverslag systemen, warehouse management systemen, sorteer systemen, productie systemen, communicatie systemen, embedded systemen, webapplicaties en PLC systemen. Met de opgebouwde expertise en ervaring wil RTjobs freelancers gaan werven voor bedrijven in deze sectoren. RTjobs weet als geen ander welke kwalificaties belangrijk zijn voor dit mooie werk.

Verder spreekt RTjobs de taal van de techniek en automatisering. Voor een juiste match tussen een opdrachtgever en een freelancer is het van belang dat een bemiddelingsbureau weet wat de opdrachtgever wilt en zoekt en wat de freelancer te bieden heeft. Hiervoor is kennis van al die technische termen en gevraagde tools in een aanvraag van groot belang voor een juiste match. RTjobs heeft deze kennis.

Ook communiceert RTjobs helder naar de freelancer, zodat deze ten alle tijden weet waar hij aan toe is. De communicatie tussen sommige intermediairs en freelancers laat nog wel eens te wensen over, waarbij de freelancer totaal geen feedback meer ontvangt. Dit zal bij RTjobs niet gebeuren.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten