Voogd Training & Consultancy

Training en Consultancy Sales en Management
Vlijmen (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
04-07-2007
Opdrachten
5
Laatste opdracht
16-10-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

VTC is een trainings en consultancy bureau waarbij het gewenste resultaat van de opdrachtgever voorop staat. Samen wordt een project aanpak opgesteld en worden concrete doelen geformuleerd voordat de samenwerking van start gaat. Het project kan varieren van een korte intensieve opleiding tot coaching tot organisatie advies. Verbindende factor zijn voor mij bedrijven met een technische achtergrond/expertise of een achtergrond in de zakelijke dienstverlening. Beide gebieden waarin VTC inmiddels 20 jaar ervaring heeft opgebouwd en waarin een divers en uitgebreid netwerk is ontstaan. Trainingen en advies richten zich specifiek op management vraagstukken mbt kwaliteit, rendement, sales efficiency, klantgerichtheid, productie efficiency, en Human recources.

Projecten uit 2008: Coaching en Training MT windturbine fabriek China; Opstart productie wind turbines in China, Trainingen ontwikkeld en gegeven aan importorganisaties van Auto fabrikanten.

Specialisatie en expertise

Techniek
Training
Consultancy
Sales
Management
Ontwikkelen
Virtual trainingen
CBT
Coaching
Zakelijke diensten
Automotive
Werving en selectie

Overige informatie

General Motors

Virtual classroom trainingen geïntroduceerd in Nederland, Trainingen gegeven op het gebied van Sales, After sales/Service, Kwaliteit en Management.

Raytheon

Voor Kia Motors internationaal dealer trainingsprogramma opgezet en uitgerold in Seoul. Onderwerpen: Sales, Occasionmanagement, Coachend leiding geven.

Wind & Water Technologies

Trainingsprogramma opgezet proces management en productie technologie wind turbines en dit programma gegeven aan Chinese partners.

NCOI
Trainingen uitgevoerd op het gebied van Sales, Management en Project management.

Innovam
Trainingsprogramma ontwikkeld voor Nissan Europe voor Parts medewerkers en managers binnen dealerbedrijven. Onderwerpen: Sales en Partsmanagement
Programma geïntroduceerd aan Nissan Importeurs

Fontys
Trainingsprogramma opgezet en uitgerold voor Renault Trucks, nieuwe verkopers

Home Energy
Technische en commerciele trainingen intwikkeld en uitgerold voor nieuw wereldwijd op te zetten dealernetwerk


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten