GUIDION

Franchisenemer gezocht voor ICT dienstverlening
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
19-02-2010
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Novaccent 23 opdrachten
  • WTS Detachering 29 opdrachten
  • KPN Consulting 240 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Franchisenemer ICT dienstverlening

Wij zijn in heel Nederland op zoek naar franchisenemers die ondernemend en enthousiast zijn ingesteld en op zoek zijn naar een uitdaging!

GUIDION, de nummer 1 computerhulp
GUIDION is dé succesformule van Nederland op het gebied van ICT dienstverlening. Met ruim 220 gecertificeerde GUIDION experts en meer dan 160 aangesloten ondernemers zijn we het grootste landelijke netwerk van computerexperts.

GUIDION levert computerhulp aan particulieren en het MKB, zowel op locatie als op afstand. We helpen jaarlijks meer dan 100.000 klanten naar volle tevredenheid. Bovendien werkt GUIDION samen met landelijke internet service providers en retailers als XS4ALL, KPN, UPC, Online, Ziggo, Apple, Microsoft, Media Markt en BCC.

GUIDION noemt zich dus met recht de nummer 1 computerhulp van Nederland! En we zien nog volop kansen in de markt. Hierbij dagen we je uit je aan te sluiten bij onze organisatie om gezamenlijk een hoger niveau te bereiken op het gebied van de ICT dienstverlening.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten