Robert van der Veur

Robert van der Veur

Projectmanager, PM Officer en Business Analist
Capelle a/d IJssel (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
31-07-2007
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Als senior ICT’er ben ik een bruggenbouwer tussen opdrachtgever, projecten, leveranciers, klanten en beheer. Ik vervul in het spanningsveld business en ICT een stevige rol waarbij ik ook onder tijdsdruk de langetermijnbelangen niet uit het oog verlies. Ik stuur hierbij op concrete resultaten zonder de relatie uit het oog te verliezen. Ik heb een duidelijke visie op mijn vakgebied en weet die om te zetten in concrete proces- en kwaliteitsverbeteringen. Daarbij plan en organiseer ik op een strakke en transparante manier. Waarbij ik graag werk in een complexe politieke omgeving waarin grote releases veelvuldig live gaan.

Succes behalen samen met anderen, dat is wat ik belangrijk vind. Ik ben dan ook van mening dat je met elkaar sterker bent dan elk individu afzonderlijk.

Robert: "Ik vind het leuk om met anderen doelen te realiseren en ben goed in staat om complexiteit om te zetten in eenvoud."

Ik ben zeer gedreven en ga daadkrachtig te werk. Dus recht door zee, geen langdradige verhalen. Zo streef ik zo efficiënt mogelijk naar het beste eindresultaat.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten