Flexis ICT

Flexis ICT

Ontwikkelen (webbased) HR-gerelateerde softwaretoepassingen.
Zoetermeer (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-12-2006
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 240 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Flexis ICT ontwikkelt sinds 1999 praktische HR-gerelateerde softwaretoepassingen. Deze toepassingen worden gebruikt door werkgevers en bieden ondersteuning bij de communicatie en administratieve afhandeling van arbeidsvoorwaarden. Wij bieden hierbij standaard softwareapplicaties welke eenvoudig op maat zijn in te richten op werkgevers- en brancheniveau. Met (internet- dan wel intranet-)toepassingen op het gebied van Kinderopvang, Pensioen, Arbeidsvoorwaardenmeerkeuzensysteem (CAO à la carte), Levensloop en HR Processing draagt Flexis ICT een belangrijke bijdrage in een verdergaande geindividualiseerde communicatie van arbeidsvoorwaarden met de werknemer en in de administratieve afhandeling ervan.

Flexis ICT beschikt over een team van software-ontwikkelaars en specialisten op het gebied van fiscale wetgeving, arbeidsvoorwaarden, sociale verzekeringen, salarisadministratie en automatisering.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten