EQUA b.v.

Automatisering
Simpelveld (LB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-08-2007
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Relevante informatie over EQUA

EQUA is gespecialiseerd in het leveren, installeren en beheren van netwerken en computerapparatuur in een kantooromgeving.

Sinds 1984 zijn wij zonder onderbrekingen actief op de Limburgse automatiseringsmarkt. Aan kennis en ervaring ontbreekt het ons dus niet. Sindsdien is EQUA uitgegroeid tot een goed georganiseerde en betrouwbare organisatie waar afspraken nagekomen worden. Zaken doen met EQUA betekent 'gaan voor een langdurige relatie'. Onze klanten waarderen dit en dat blijkt uit het feit dat de meeste klanten al jarenlang zaken met ons doen en uit het feit dat onze klantenkring nog steeds groeit. De motor achter deze groei zijn de uitstekende referenties die wij krijgen van onze klanten. Voor meer info kunt u de interviews, onder de kop referenties, met onze klanten lezen.

EQUA levert een brede reeks diensten en apparatuur. Onze diensten bestaan o.a. uit: Periodiek netwerkonderhoud, Netwerkinstallaties, Consultancy, Detachering van technici en training van uw medewerkers.

Behalve service leveren wij natuurlijk - indien gewenst - ook apparatuur en verbruiksmaterialen. Wij berekenen geen order- of verzendkosten. Huur van apparatuur voor voor korte en lange periodes behoort ook tot ons productpallet. U kunt natuurlijk ook van onze dienstverlening gebruik maken als u geen apparatuur bij ons koopt of gekocht hebt.

Onze klanten komen voor een groot deel uit het MKB segment en bestaat uit bedrijven of instellingen met netwerken van 2 tot 50 werkplekken.

EQUA is een transparante én een platte organisatie. Transparant omdat we duidelijk zijn over tarieven en kosten én plat omdat u snel en zonder rompslomp de gewenste persoon aan de lijn krijgt.

Samengevat zijn we dus een volwassen en uitstekend georganiseerd automatiseringsbedrijf, hebben wij veel kennis in huis, leveren wij een uitgebreid pallet aan servicemogelijkheden en producten en zetten wij in op een langdurige relatie!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten