S2P Professionals

S2P Professionals

Detachering van inkoop-, finance- en IT specialisten. Van Source 2 Pay.
2651DD Berkel en Rodenrijs (ZH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
07-03-2016
Opdrachten
11
Laatste opdracht
25-06-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

S2P Professionals bemiddelt, ondersteunt en traint zelfstandige professionals gespecialiseerd in Source-2-Pay. Ons netwerk van professionals is een essentieel onderdeel van ons success. Het groeit hard en bevat momenteel meer dan 70 specialisten met een inkoop-, finance- en IT achtergrond waaronder inkopers, category managers, controllers, AP/AR specialisten, business analysten, project managers en IT specialisten. Diepgaande technische kennis is beschikbaar voor o.a. de volgende Source-2-Pay software oplossingen: Ariba, Coupa, eSize, T-Blox, SAP, Oracle, JDE en Kofax.

We detacheren specialisten op de volgende gebieden

1 Inkoop
2 Finance
3 IT specialisten voor Source-2-Pay

De klanten van S2P Professionals zijn veelal middelgrote en grote ondernemingen in binnen- en buitenland. Opdrachten varieren in lengte van enkele weken tot meer dan een jaar.

Specialisatie en expertise

Ben jij een ZZPer met ervaring in inkoop, finance of IT? Neem contact met ons op en wordt ingezet op interessante opdrachten

Onze aanpak en netwerk van ervaren professionals staan garant voor interesssante opdrachten en klanten. En we stoppen niet als je bij een klant geplaatst bent. We blijven je ondersteunen tijdens je klus. Een kapotte laptop of vragen over je aangifte omzetbelasting? We staan voor je klaar.

Ook doen we veel op het gebied van kennisontwikkeling van onze S2P Pro's; o.a. door het delen van kennis, bedingen van korting bij gezamenlijke trainingen, ondersteuning bij administratie en fiscale zaken, netwerk borrels, etc.

Wil jij je ook aansluiten bij ons netwerk van professionals voor inkoop, finance en IT? Kom eens langs op een netwerkbijeenkomst en maak kennis met de andere professionals in het netwerk. Kijk op S2PProfessionals.com voor meer informatie.

Overige informatie

S2P Professionals is gevestigd op:

Johan van Oldenbarneveltlaan 56
2651 DD Berkel en Rodenrijs

Email

info@s2pprofessionals.com

Telefoon

085 3034687


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten