Senad Agovic

Senad Agovic

Project Management
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
19-03-2006
Opdrachten
3
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2560 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Geïnteresseerd in opdrachten waar zijn kennis en ervaring ingezet worden om toegevoegde waarde te leveren aan de klanten met als doel informatievoorziening op een hoger plan te krijgen. Hij streeft naar een geïntegreerde aanpak waarbij doelstellingen, strategie, processen, systemen en mensen optimaal op elkaar worden afgestemd. De organisatie, maar zeker ook haar klanten en medewerkers worden daarbij als uitgangspunt genomen.

Als project manager en IT consultant ruim 10 jaar ervaring opgedaan in project management, web solutions development en web content management. Aantoonbare capaciteiten voor het verbeteren en maximaliseren van overall business en IT integratie door effectieve processen. Een self-starter, team player en problem-solver met aandacht voor de klantbehoeften en details. Een vernieuwer met creatieve skills en ervaring voor het verbeteren van business en IT processen.

Als Project Manager stuurt hij multidisciplinaire projectteams en zorgt voor goede afstemming en heldere communicatie met de betrokken partijen.
De wensen en eisen van de klant neemt hij als de leidraad tijdens de realisatie van projecten. Hij stuurt op resultaat en kwaliteit en behartigt de commerciële belangen van de klant.

Gewerkt bij Wegener, Nuon, TNT, DeltaLoyd, Canon, NMA, KPMG, KLM, Shell ...

· Projectmanagement
. Management Consultancy
. Interim management
· ICT-consultancy

Voor meer info zie www.senad.agovic.eu

CV: www.senad.agovic.eu/images/SAgovic_cv.pdf

Specialisatie en expertise

Persoonlijk:Enthousiast,Gedreven, Conceptueel denkniveau, Uitdragen visie, Resultaatgericht, Communicatief sterk, Initiatiefrijk , Kwaliteitsbewust

Kennis & Competentie: Project Management, Programma Management, Web Content Management, Informatie Management, PrinceII, ITIL, ASL en BiSL,
Informatie Analyse, Systeemontwikkeling

Trefwoorden: Prince2, Tridion, BiSL, ITIL, UML, Websiteontwikkeling, Web Content Management

Overige informatie

klanten

  • BPMi * Canon * CareerID Netherlands B.V. * JobTrack * Delta Loyd

    • KLM * KPMG * NMa * Nuon * O2 * Shell * Tele Denemarken * TNT Post

      • Trinity * UPC * Wegener

voormalige werkgevers

  • LogicaCMG * Unilever * VLC


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten