Sales  Business Center

Sales Business Center

Sales
3034KD Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
25-07-2016
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Sales Business Center is sinds 2015 een full-sales specialist op de particuliere, klein- en grootzakelijke markt. Sterk gericht op partnership gaan wij elke dag weer de uitdaging aan om de verwachtingen van onze relaties te overtreffen.

Professionaliteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en respect typeren onze dienstverlening. Wij zijn ons bewust van de impact die de organisatie heeft op de mensen, haar personeel, zowel in positieve als in negatieve zin. Een belangrijk criterium is evenwicht; alle positieve en negatieve aspecten van de bedrijfsvoering zijn in kaart gebracht. Dit geeft transparantie en leidt tot continue verbetering.

Onze verkopers hebben zelf jarenlange ervaring in de sales, en beschikken naast de goede communicatieve vaardigheden ook over een flinke dosis mensenkennis. Wat ons team verbindt is onze visie op ons vakgebied en de waarden en normen die we daarbij hanteren. Door onze krachten te bundelen weten we het optimale resultaat voor onze opdrachtgevers en klanten te behalen.

Door middel van deur- aan- deur verkoop en ons outbound callcenter, werven wij dagelijks nieuwe klanten voor onze opdrachtgever(s). Niet alleen regelen wij het verkooptraject van A tot Z, ook zorgen wij ervoor dat de klant zich vertrouwd voelt met zijn of haar keuze. Dit draagt zorg voor de betrouwbaarheid, voor zowel klant als opdrachtgever.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten