Provide Consulting

IT detachering
Utrecht (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-12-2013
Opdrachten
4
Laatste opdracht
03-07-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wilt u op het juiste moment beschikken over specialisten met kennis en ervaring? Met een breed aanbod van outsourcing- en consultancydiensten bieden wij voor die uitdaging de oplossing. In de Benelux werken wij in het bank- en verzekeringswezen, de energie- en nutssector, de auto- en logistieke branche en de industrie. Daarnaast vindt u onze consultants bij het Rijk, diverse gemeenten en het midden- en kleinbedrijf.

Met ruim zestig medewerkers en een uitgebreid netwerk evenaren wij het aanbod van de grote spelers in onze bedrijfstak. Wij overtreffen hen als het gaat om slagvaardigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Uw vaste aanspreekpunt bij Provide volgt uw aanvraag meteen op en presenteert u altijd de juiste kandidaat. Bovendien hebben onze consultants gemiddeld meer dan 15 jaar ervaring. Wij investeren graag in hen. Daardoor hebben wij een zeer laag verloop en kunnen wij de continuïteit garanderen die uw organisatie nodig heeft.

Wij leveren specialisten op het gebied van ontwikkeling en beheer van

◾SAP
◾Java
◾.NET
◾Oracle
◾mainframeomgevingen
◾OutSystems
◾business en informatieanalyse
◾project- en ICT-management
◾testen en testmanagement
◾ICT infrastructuurbeheer
◾virtualisatie en VMware
◾UNIX en Linux beheer
◾inrichting, migratie en beheer van Oracle en Microsoft omgevingen
◾monitoring en Nagios


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten