Nederland Werkt Online.nl

Fluitend aan de Slag met online diensten
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
22-03-2009
Opdrachten
1
Laatste opdracht
22-03-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 236 opdrachten
  • Yacht bv 33 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Nederland Werkt Online.nl is dè onafhankelijke partner voor MKB-ondernemers die direct aan de slag willen met Het Nieuwe Werken. Bespaar duizenden euro’s en reiskilometers, organiseer innovatief, werk slimmer, bind experts en inspireer zelfs uw klanten met online werken!

Nederland Werkt Online.nl is een platte netwerkorganisatie. Zonder vaste kosten van kantoor, hardware of leasewagens. Een uitgebreid netwerk van professionals en partners staat garant voor levering van diensten. Zo brengen wij Het Nieuwe Werken binnen bereik van MKB-ondernemers. Tegen lage voorspelbare kosten per maand, zonder contract of opzegtermijn. Voor organisaties groter dan vijf personen.

Al vanaf €10 per gebruiker/maand werk je waar en met wie je wilt. De online diensten van partners Google, IBM, Microsoft en Salesforce vormen de basis. Naar wens uitbreidbaar. Eenvoudiger kan niet. Kies het online werken pakket dat bij je past en ga Fluitend aan de Slag!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten