Saskia Lamaitre

Secretarieel en managementondersteunend personeel
Haarlem (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
06-11-2008
Opdrachten
4
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Sec4U is een Werving & Selectie organisatie gespecialiseerd in het bemiddelen van secretarieel en managementondersteunend personeel.
Wij verdiepen ons in onze kandidaten. Wat zijn de vaardigheden en drijfveren van de kandidaat? Welke capaciteiten wil hij/zij het liefst inzetten? Waar voelt hij/zij zich thuis? Alleen op die manier bereiken wij samen de juiste ‘klik’.
Sec4U is van mening dat de mens op zoek is naar balans en harmonie in zijn leven. Aangezien werk vaak een grote plek inneemt, is het belangrijk op dit vlak in balans te zijn. Daarbij is het essentieel dat de golflengten tussen medewerkers en organisaties op elkaar afgestemd zijn om een constructieve samenwerking te bewerkstelligen. Dan worden ook diepere lagen aangesproken op het gebied van motivatie, ontplooiing, interesses, ambities en talenten. Dit alles komt ten goede aan het succes van de organisatie en van onze kandidaten.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten