Amender B.V.

Project, lijn management, organisatiekunde, verandermanagement
Almere (FL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
06-08-2006
Opdrachten
30
Laatste opdracht
26-07-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 30 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2546 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Amender is een onafhankelijk organisatie die resultaatgericht adviseert en managementposities vervult.

Onze kerncompetenties zijn project- en programmamanagement, veranderkunde en organisatiekunde.

Wij zijn een netwerkorganisatie waarbinnen samenwerking en kennisuitwisseling tussen diverse adviesgroepen wordt gestimuleerd. Al onze adviseurs en managers zijn bedreven in Project- en Programmamanagement, Veranderkunde en Organisatiekunde. Onze vaardigheden, normen en waarden vormen de basis voor alles wat wij doen.

Amender heeft duurzaamheid en maatschappelijk belang hoog in het vaandel staan. In de maatschappij en bij onze opdrachtgevers krijgen deze begrippen steeds meer aandacht. Steeds meer mensen zien de noodzaak dat er van voor een blijvend duurzame samenleving het roer radicaal om moet. De vergrijzing, nieuwe technologieën en de trend om werkzaamheden uit te besteden, zijn van grote betekenis voor de bedrijfscultuur en de verhoudingen op de arbeidsmarkt. Het plaatst de wijze hoe werknemers naar organisaties kijken en vise-versa in een nieuw daglicht. De adviseurs van Amender zijn met hun ervaring als geen ander in staat om organisaties hierbij succesvol te begeleiden.

De Amender netwerkorganisatie

Amender ziet veel kansen voor samenwerking en partnerschap voor bestaande én voor nieuwe opdrachtgevers en partners. Volgens een vast partnermodel kunnen wij de doelstellingen van onze opdrachtgevers bewerkstelligen. Doordat er nauwelijks overheadkosten in het netwerkmodel zijn, kunnen wij tegen een betere prijs/kwaliteitverhouding dan de gebruikelijke adviesbureaus onze diensten leveren.

Via haar netwerk heeft Amender direct toegang tot 500 ervaren zelfstandige adviseurs die kunnen putten uit een brede ervaring.

De diensten die wij u kunnen aanbieden zijn bijv.

· Ondersteuning bij het ontwikkelen van strategie

· Human Resource Management

· Informatietechnologie & informatiemanagement

· Sourcing & supply chain management

· Business innovatie

· Contractmanagement

·

We kunnen u helpen bij vraagstukken zoals

· Strategische initiatieven & business development

· Kostenbesparing

· IT optimalisatie

· Operational Excellence

· Klanttevredenheid verhogen

· Cultuurveranderingen.

Onze filosofie

Amender gelooft in samenwerking op basis van vertrouwen. Wij zijn geen traditionele franchise organisatie, maar werken in een open cultuur met elkaar en onze opdrachtgevers,waarbij wederzijds respect en vertrouwen in elkaar voorop staat. Uiteraard maken wij afspraken met elkaar en leggen deze ook vast.

We belonen elkaar voor het behalen van resultaten. Daar gaat het immers om


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten