Secretarial Services

Secretariƫle ondersteuning
Enkhuizen (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
08-11-2006
Opdrachten
7
Laatste opdracht
11-06-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wij ondersteunen onze klanten op administratief/secretarieel gebied. U kunt hierbij denken aan het notuleren van vergaderingen, het verzorgen van de facturatie of correspondentie, het uittypen van verslagen, rapportages enz. Maar ook kunnen wij u de helpende hand bieden als uw secretaresse het (tijdelijk) erg druk heeft en niet door haar werk komt door wat voor oorzaak dan ook. En ook bij ziekte, zwangerschapsverlof en vakantie kunt u ons oproepen. U kunt onze hulp inroepen voor een paar uur per dag, een paar ochtenden/middagen per week en zelfs voor de hele week gedurende een bepaalde tijd.

Wij werken op uurbasis, u gaat met ons geen langlopende contracten aan. Wij komen als daar behoefte aan is, zelfs al is dit maar voor een paar uurtjes. U krijgt in principe een vast persoon om mee te werken, maar wij werken altijd met een back-up voor het geval uw vaste contactpersoon een keer afwezig is. ContinuĆÆteit is daardoor gegarandeerd en u hoeft niet steeds een nieuw persoon in te werken.

Specialisatie en expertise

notuleren - typiste -typen - secretaresse - notuliste - database - facturen - boekhouding - debiteurenbeheer - administratief - Microsoft Office - Excel - Word - Power Point - correspondentie - uittypen - verslagen - rapportages - interviews -


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten