SGERP Professioneel Personeel

Detachering & Werving en Selectie
2803 DM Gouda (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
05-01-2011
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

A professional: it takes one to know one

Sgerp is professional in het vinden en binden van mensen.

U kunt rekenen op extra mensen of specifieke kennis, in een vorm die u prettig vindt. Tijdelijk of blijvend, per direct of straks, ter vervanging van iemand. Ook ter voorbereiding op veranderingen, is het inroepen van Sgerp een goede zet.

U bent bij Sgerp aan het goede adres voor financieel specialisten, voor commerciële functies en ICT professionals. U merkt direct dat we thuis zijn op deze diverse terreinen; door jarenlange ervaring hebben we aan een half woord genoeg.
Want als ondernemer, manager, financieel specialist en consultant begrijpen we wat er speelt.

Sgerp herkent de scherpe mensen.
We selecteren personeel op achtergrond, maar ook op een passende persoonlijkheid. Voor, tijdens en na de opdracht worden de professionals bij Sgerp begeleid. Hierdoor zijn ze blijvend kordaat, zelfstandig en communicatief. Het onderscheid zit in de expertise en de ‘fit’ met uw bedrijfscultuur.

Sgerp is er voor u.
Alles dat we doen is gericht op de continuïteit en het succes van uw organisatie. Er wordt snel gewerkt, en er wordt flink gefocust. U krijgt het werk af en krijgt de (financiële) kansen in beeld. U raakt overtuigd van het echte partnerschap met Sgerp.

Positief verrast worden? Bel ons!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten