Hassing All Services

DIRECTIESECRETARESSE / MANAGEMENTASSISTENTE / PA
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
06-06-2007
Opdrachten
14
Laatste opdracht
06-08-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Een volwaardige PA is in mijn optiek dat je over chaos weet te heersen en zaken toch in goede banen weet te leiden. Snel schakelen en je hand nergens voor omdraaien. Altijd waakzaam zijn. Ik denk in oplossingen en niet in problemen. Probeer hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden en vrijwel moeiteloos prioriteiten te stellen. Heb een honger naar kennis, wil weten wat er speelt en proactief kunnen bepalen wat mijn rol zou kunnen zijn. Mezelf blijven ontwikkelen middels opleidingen en cursussen, maar vooral door ervaringen. Mijn doelstellingen hoger stellen dan wat van me verwacht wordt. Mijn manager een stap voor zijn, voldoening halen uit het feit dat ik met grote regelmaat "heb ik al gedaan" tegen hem kan zeggen. Kunnen communiceren op verschillende niveaus. Niet geloven in het gegeven dat "goed, goed genoeg is". Ik ben een perfectionist en streef enkel en alleen naar het beste resultaat. Waakzaam toekijkend met een vriendelijke glimlach op mijn gezicht.
Dit ben ik, Sandra Hassing in een notendop.

Gewerkt voor o.a. volgende opdrachtgevers: ING, Provincie Utrecht, Ribank, BFB Advies, Springer Uitgeverij, CIZ, Univé, St. Antonius ziekenhuis, LAS-Rentray, Cirmac International en Triodos bank.

Specialisatie en expertise

Zeer ervaren directiesecretaresse / managementassistente / PA

PRAKTISCHE VAARDIGHEDEN
Zeer goede beheersing van nieuwste MicroSoft Office programma's / MicroSoft Outlook / Groupwise / intranet en internet / zeer ervaren met Apple computers
In bezit van rijbewijs B/E en geldige VAR WUO verklaring

TALEN
Nederlands - uitstekend
Engels - goed
Duits - goed
Frans en Spaans - begin is er

PERSOONSKENMERKEN
Kan goed tegen hoge werkdruk, leergierig, zeer flexibel, autodidact, zelfstandig, representatief, werk zowel solistisch als in teamverband. Geen 9 – 5 mentaliteit en altijd enthousiast!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten