Shifft BV

Shifft BV

software ontwikkeling op basis van energieverbruiksdata
2629JD Delft (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-02-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
11-02-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Helion IT 161 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

We zoeken…

voor een periode van minimaal 3 maanden een gedreven back-end developer met de kwaliteit om zelfstandig en in een team te kunnen werken.

Functieomschrijving

Word jij enthousiast van alles wat met programmeren te maken heeft? Wil je werken in een ambitieus team van ontwerpers, front-enders en ontwikkelaars en heb je affiniteit met de nieuwe energiewereld? Dan zoeken we jou!

Shifft is op zoek naar een back-end developer (tenminste 5 jaar werkervaring) om voor minimaal 3 maanden ons team te versterken. Je zult een belangrijke rol innemen in de organisatie van het ontwikkelteam voor een specifieke klant en je zult je bemoeien met vooruitstrevende projecten van mooie klanten uit de energiesector. Je bouwt mee aan een platform waarmee partijen in de energiewereld kunnen worden ontzorgt als het gaat om verkrijgen van belangrijke energie verbruiksdata, het aanbieden van consumenten portals, facturatie oplossingen en diverse andere toepassingen. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit om slimme data interpretaties te doen met een grote hoeveelheden energie gerelateerde data (big-data analyse) die dagelijks beschikbaar zijn.

We zoeken iemand die in staat is om volop in de ontwikkeling van een project mee te draaien, maar ook de capaciteit bezit om de over-all ontwikkeling in het team te overzien. Je durft de juiste keuzes te maken en kan deze onderbouwen op basis van jouw ervaring. Je kunt meedenken met veranderende (business) behoefte van de klant en bewaakt tegelijkertijd de structuur in het ontwikkelproces. Je hebt bij voorkeur een afgeronde relevante opleiding op HBO niveau.

Specialisatie en expertise

Functie-eisen

Object georiënteerd programmeren
PHP
MySQL
Ervaring met REST en SOAP webservices
HTML en CSS
JQuery
JSON, XML
Git
Kennis van versiebeheer
Gestructureerde programmeerstijl
Ervaring met server optimalisatie

Java is een pré
Kennis van Linux is een pré
Ervaring met ontwikkeling voor iPhone en Android is een pré
Ervaring met scrum is een pré


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten