Rivium

Rivium

Tibco, Oracle, Security, J2EE
2909LC Capelle a/d IJssel (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
05-02-2009
Opdrachten
16
Laatste opdracht
15-03-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 162 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 237 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Onze missie is het detacheren van kwalitatief hoogwaardig personeel, teneinde onze klanten te ondersteunen bij het ontwerpen, bouwen, onderhouden en beheren van maatwerk ICT-oplossingen, hierbij gebruikmakend van standaard ontwikkelomgevingen en producten als Oracle, Microsoft en Cisco.

Rivium waardeert het belang van klant, medewerker in gelijke mate. Mede door het evenwicht tussen deze 2 is de kwaliteit van de dienstverlening optimaal.

Visie

Rivium wil toonaangevend zijn op het gebied van detachering en detavast constructies. Marktontwikkelingen worden op de voet gevolgd en wij staan open voor nieuwe (technologische) ontwikkelingen. Uitbreiding van onze diensten en ons personeelsbestand zijn hiermee sterk verbonden. Wij streven ernaar u en in de toekomst de beste resultaten te behalen voor zowel onze klanten als onze werknemers. Onze professionele aanpak en dienstverlening zullen ons helpen onze doelen te verwezenlijken.

Specialisatie en expertise

Security
Owikkelaar
Functioneel Ontwerper
Technisch ontwerper
Teamleider
Oracle
Microsoft
Cisco
Security
Unix
Linux


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten