SIMTEQ B.V.

Flight Simulators
2141EB Vijfhuizen (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-01-2016
Opdrachten
2
Laatste opdracht
05-02-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Helion IT 159 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

SIMTEQ BV produceert onderdelen en systemen voor civiele en militaire flight simulators voor professionele vliegopleidingen. Simteq is gevestigd in Vijfhuizen, Nederland, in de buurt van Amsterdam Airport Schiphol. Simteq werd in 2004 opgericht met de missie om een breed scala aan hardware componenten te produceren voor gebruik in commerciële flight simulators.

In de afgelopen jaren heeft onze groei ervoor gezorgd dat wij een aantal van de grootste aerospace bedrijven in ons klantenbestand opgenomen hebben. De samenwerking met onze klanten omvat vele verschillende projecten met verschillende eisen, die allemaal aan de hoogste productienormen voldoen.

Ons designteam ontwerpt alles in-house en het grootste deel van onze productie wordt eveneens op onze eigen locatie gedaan. Onze design filosofie bestaat uit het denken buiten bestaande kaders. Dit betekent dat wij niet per se met bestaande oplossingen werken (welke vaak duur of inefficiënt zijn), maar dat wij altijd streven naar een betere en meer rendabele oplossing. Deze mentaliteit is bij iedereen van het SIMTEQ team aanwezig.

Onze componenten en producten worden gebruikt in EASA en FAA gecertificeerde flight simulators.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of als u vragen heeft.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten