SIS Finance

interim management, finance professionals, consulting
AMSTERDAM (NH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
20-06-2007
Opdrachten
41
Laatste opdracht
23-09-2016
Beoordelingen
1
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

SIS Finance (www.sis-finance.nl) adviseert en ondersteunt organisaties op het terrein van management en finance. Het gaat om het creeƫren van oplossingen die opdrachtgevers verder helpen hun doelstellingen te bereiken. SIS Finance doet dat met hooggekwalificeerde finance professionals vanaf 3 jaar ervaring tot en met interim managers met tot 15 jaar ervaring.

Partners van SIS Finance zijn zelf ook vakspecialisten en kennen het vak van financeel interim manager uit de praktijk. SIS Finance kenmerkt zich door: voor Professionals, door Professionals.

SIS Finance is een partnership van vier senior professionals met een achtergrond in de accountancy (KPMG, Ernst & Young en Deloitte) en management consultancy (PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young Consulting). Zij hebben zelf 15-20 jaar ervaring in het financieel interim management en waren succesvol in rollen variƫrend van business manager tot programma-manager en van controller tot interim-CFO.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten