Holland Talent Group

Finance
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-04-2014
Opdrachten
21
Laatste opdracht
12-04-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 44 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Holland Talent Group is het bureau op het gebied van de arbeidsbemiddeling. Ons specialisme ‘Finance’ is hierin een van de belangrijke pijlers. We komen voort uit de labels FISO Interim & Recruitment en Detaccount Financials die beiden al sinds 1999 dit specialisme voerden.
Persoonlijk contact, voorafgaand, tijdens en na afloop van de werving en selectie of het project, heeft er voor gezorgd dat jouw aanspreekpunt binnen Holland Talent Group een uitgebreid en waardevol netwerk heeft onder zowel opdrachtgevers als kandidaten.
We bemiddelen onder andere Finance professionals op MBO+-, HBO- en WO niveau. Onze klanten helpen we met de onderbouwing en vooral het behalen van hun financiële doelstellingen. Wij zijn partner van een groot aantal gerenommeerde bedrijven, matchen als Group jaarlijks honderden kandidaten en bedrijven met elkaar en hebben vele uiteenlopende interim- en wervingsopdrachten met succes ingevuld. Een voor veel klanten beproefde en succesvolle formule waarin we elkaars kracht optimaal benutten.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten