Skopos Rendementbouwers

onafhankelijk bedrijfskundig advies- en projectmanagement buro
Hengelo (OV)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
08-04-2013
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Specialisatie en expertise

Overheid, zorg, bedrijfsleven, sociale werkvoorziening.
Quick Scan Inkoop,
Logistieke quick Scan Wabo,Werk en Inkomen ketenanalyse (WIKA),Keten Game,
Tijdelijke ondersteuning,Software selectie,Zaakgericht of projectmatig werken,ketenzorg,
arbeidsintergratieketen,

Overige informatie

Onderstaand enkele voorbeelden van adviesopdrachten

Het beste pakket, de beste leverancier en de beste opdrachtgever

Skopos begeleidt de selectie en implementatie van standaard softwarepakketten met een grote organisatorische component. Een voorbeeld hiervan is de selectie van een nieuw ERP of CRM systeem. Wij verzekeren u van een snelle maar zorgvuldige selectie van het beste pakket en de beste leverancier. Het grote voordeel van onze aanpak voor onze opdrachtgevers is dat de implementatie van zo`n systeem veel sneller en efficiƫnter gebeurt dan bij selecties zonder onze inbreng. En in de beheerfase halen onze klanten veel beter "het onderste uit de kan" van hun informatiesystemen.

Hierbij zijn wij ook kritisch op de kwaliteit en beschikbaarheid die de opdrachtgever zelf moet inbrengen in zo`n traject.

Minder kosten door Lean ICT

Wij zijn specialist in het leiden van ICT projecten. Dit doen we bijvoorbeeld door het toepassen van Lean Manufacturing principes op de ICT. We laten u met behulp van de juiste informatie - en niets meer dan dat - sturen naar uw doelstellingen, zonder verspillingen in de informatievoorziening. Door "een onsje minder" ICT te gebruiken verlaagt u de kosten en vermindert u de afhankelijkheid van ICT.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten