Skyfire / Grafisch Ontwerpers

Grafisch ontwerp
Nederland (OV)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
17-01-2007
Opdrachten
7
Laatste opdracht
28-01-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Skyfire / Grafisch Ontwerpers is een kleinschalige ontwerpstudio waarbij persoonlijke aandacht, gelijkwaardige communicatie en korte lijnen hoog in het vaandel staan. We hebben een passie voor grafisch ontwerp en proberen zo uit elke opdracht het maximale resultaat te hale. We zijn graag creatief en helpen onze opdrachtgevers hun on- en offline uitstraling zo optimaal mogelijk in te zetten. Dit doen we niet alleen in opdracht van onze klanten, maar graag samen met onze klanten.

Specialisatie en expertise

Grafische vormgeving
Conceptontwikkeling
Instore communicatie
Ruimtelijke vormgeving
Branding
Corporate Identity
Catalogi
Ecommerce
Webshop
Websites
Webdesign
Content Management

Overige informatie

In de afgelopen jaren hebben we voor een divers aantal klanten gewerkt. Zo ondersteunden we de grootste thuiswinkel van Nederland tijdens een volledige rebranding en het inslaan van nieuwe, onbekende wegen. We hielpen een rijschool met het uitdenken van een online strategie, wat tot een toename in het aantal inschrijvingen leidde. Daarnaast bouwden we voor een grote landelijke vastgoedonderneming een intelligente website voor het actuele huizenaanbod. Inmiddels zijn de online activiteiten een belangrijke factor geworden binnen de onderneming en heeft de investering in deze site zich ruimschoots terug betaald.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten