Stichting Skyway

Stichting Skyway

Stichting Skyway is een internationaal platform dat jongeren de mogelijkheid biedt hun grenzen te ve
4812XL Breda (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
25-02-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
25-02-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2533 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Stichting Skyway wil jongeren inspireren om over hun denkbeeldige grenzen heen te kijken. Om niet in beperkingen te denken, maar in mogelijkheden. Zodat ze hun talenten optimaal kunnen ontplooien.

Strategie

Dit doen wij door hen als platform de kans te geven baanbrekende projecten te organiseren, zoals Sencity, het internationale muziekevenement voor doven, slechthorenden en horenden. De jongeren draaien mee in alle facetten en op alle niveaus van de projectorganisatie. Ze ontdekken verborgen talenten en ontwikkelen die verder. Om uiteindelijk een project te realiseren dat op het eerste gezicht onhaalbaar leek. Hierdoor zien zij met eigen ogen hoe het onmogelijke mogelijk gemaakt kan worden. En met deze bewustwording kunnen zij weer andere jongeren in hun omgeving inspireren ook ‘out of the box' te denken.

Organisatiecultuur

De woorden ‘kan niet' bestaan niet binnen stichting Skyway. Want wij geloven dat alles mogelijk is als je ergens écht voor gaat en denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen (wat wij possibilizing noemen). Dat je elk doel en iedere droom kan verwezenlijken. Dit geloof, en eerder geslaagde 'onmogelijke' projecten, geeft jongeren energie en zelfvertrouwen. Ook organisaties inspireren Skyway wil niet alleen individuen inspireren hun grenzen te verleggen, maar ook bedrijven en organisaties inspireren. Dit doen wij door ook hen te enthousiasmeren voor en te betrekken bij de organisatie van baanbrekende projecten. Want iets als een groot muziekevenement organiseer je niet in je eentje. Op deze manier hebben we over heel de wereld een groot netwerk van partnerorganisaties opgebouwd die samen werken aan de ontplooiing van talent. Van grote organisators van dancefeesten tot kleine stichtingen die een bepaalde doelgroep ondersteunen.

Beperking = verrijking

Naast mensen inspireren wil Skyway met bepaalde doelgroepen (waaronder jongeren met een lichamelijke, verstandelijke, visuele of auditieve beperking) laten zien dat kunstenaars met een handicap juist een verrijking voor het culturele landschap vormen. Omdat ze hun handicap in hun voordeel kunnen gebruiken. Een dove danser bijvoorbeeld heeft een enorme expressie in zijn lichaamstaal. En blinde fotografen (ja, die zijn er!) verwerken veel meer fantasie in hun foto's. Mensen mét en zónder een beperking kunnen dus veel van elkaar leren.

Specialisatie en expertise

Skyway realiseert projecten zoals

www.your-sencity.com/nl/

www.senself.nl/nl/


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten