Slabbers De Lange Office Support

Specialist in werving, selectie, freelance, detacheren en coaching van offi
Den Haag (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
12-03-2009
Opdrachten
2
Laatste opdracht
27-06-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Slabbers De Lange Office Support is een vertrouwde naam voor officeprofessionals binnen het bedrijfsleven en de overheid. Onder officeprofessionals verstaan wij onder andere secretaresses, receptionistes, administratief-, HRM-, en commercieel medewerkers. Kortom alle ondersteunende functies die binnen een kantoor vervuld kunnen worden. Dagelijks begeleiden wij officeprofessionals en brengen hen in contact met opdrachtgevers.

We noemen ons specialisten, omdat we geloven dat officeprofessionals pas echt excelleren als zij hun vak uitoefenen in een omgeving die aansluit bij hun persoonlijkheid en passie. Anders gezegd, functieprofielen en CV's vormen de basisingrediënten van ons werk, maar onze persoonlijke benadering in dit vak vormt het grote onderscheid.

Wij voeren ons vak met veel plezier uit! Dat is waarom we zo succesvol zijn en waarom cliënten met ons samen willen werken.
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je behoefte aan een gesprek waarin jij vrijuit jouw gedachten en ideeën kunt delen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Zoekt u een officeprofessional en stelt u hoge eisen als het gaat om advies, discretie en zorgvuldigheid? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek lichten wij graag onze speciale manier van werken toe.

Telefoonnummer

070 338 81 80

email

info@slabbersdelange.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten