Snowflake Services

Software Development Lifecycle Management
Utrecht / Rotterdam (UT)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
19-05-2011
Opdrachten
1
Laatste opdracht
08-06-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 161 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Snowflake Services richt zich 100% op de Software Development Life cycle Management (SDLM). Wij leveren opleidingen, diensten (waaronder process improvement), technical consultancy en voeren projecten uit. Of het nu gaat om requirements, development, testing, software conversies of process improvement, wij kunnen u helpen. Wij maken gebruik van de arenlange ervaring van onze medewerkers in een veelheid aan disciplines.

Daarnaast pakt Snowflake zaken echter op een andere manier aan. Dat ziet u terug in onze werkwijze, maar ook in de relatie met de werknemers van Snowflake.

Wij hebben een loyaliteitsprogramma voor zowel klanten, werknemers als free-lancers gedefinieerd dat ons uniek maakt. Het grootste voordeel van deze werkwijze is de kwaliteit die wij als organisatie leveren aan zowel onze klanten als onze medewerkers. Kwaliteit is als het ware ingebed in Snowflake. Het gevolg? Betere resultaten!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten