SOD-Opleidingen

Opleidingen op het gebied van informatiemanagement en bedrijfskundige infor
Woerden (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
23-07-2007
Opdrachten
4
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

SOD-Opleidingen is het opleidingscentrum op het gebied van informatievoorziening, informatiemanagement en bedrijfskundige informatica.
Wij bieden kwalitatief hoogwaardige opleidingen die gecertificeerd zijn door het ministerie van OCW en geaccrediteerd door de NVAO, korte cursussen, workshops en incompany / maatwerk trainingen.
Wij ontwikkelen onze opleidingsactiviteiten door midden in de praktijk te staan en te luisteren naar vragen uit het vakgebied. Dit doen wij door vakbekwame docenten aan ons te verbinden die allen werkzaam zijn de dagelijks praktijk. Hierdoor kunnen wij Klantgericht, Innovatief en Professioneel werken.

Onze opleidingen en trainingen stimuleren goede kennis en vaardigheden en een doelgerichte houding. Een houding die op zoek blijft naar de vernieuwingen en verbeteringen.
De huidige ontwikkeling op het gebied van digitalisering van informatie maakt dit noodzakelijk.

SOD-Opleidingen is een opleidingscentrum waar studenten en klanten volledig op kunnen vertrouwen in de omslag naar een geïntegreerde digitale informatievoorziening.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten