Henk Smeenk

Henk Smeenk

IoT
1213PA Hilversum (NH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
02-03-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
03-03-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Henk is een nuchtere senior consultant die onverstoorbaar werkt en kalm reageert op stresssituaties.
Hij wisselt makkelijk van samen naar alleen werken. Houdt van afwisselingen en heeft een lage prikkeldrempel. Henk heeft veel interesses en is benieuwd naar het onbekende. Fantasievol, creatief, theoretisch. Hij accepteert autoriteit, is vriendelijk en behulpzaam, een teamspeler. Henk houdt taakeisen en persoonlijke behoeften in goede balans, is ambitieus en kan ontspannen, is doelmatig en spontaan.

Henk legt relaties tussen nieuw te ontwerpen werkprocessen en de veranderende inrichting van de business organisatie. Is vaardig in het ontwikkelen van strategie├źn op organisatie niveau en vertaalt wijzigingen in business requirements naar nieuwe systemen, diensten en procedures.

Henk is inzetbaar als consultant, interim manager, service manager of projectmanager op de volgende terreinen: inrichten van bedrijfsprocessen, managen van software ontwikkeling, systeembeheer & exploitatie, ontwikkeling van interactieve intelligente elektronische formulieren, ontwikkeling van webdiensten en heeft veel ervaring met inrichting en gebruik van Salesforce.

Henk is medeoprichter van Bookings.com, Vatfree.com, Sodaq.com en DCS Comercio.

Specialisatie en expertise

Internationaal Project management
IoT business development
Inrichting en gebruik Salesforce


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten