LineaTexta

Teksten schrijven (bv. sollicitatiebrieven), redigeren en marktonderzoek
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
21-07-2004
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Je nieuwe baan begint met een goede brief! Je cv en je motivatie - de feitelijke brief - dienen in een oogwenk de juiste indruk te wekken. De brief moet jouw persoonlijkheid uitstralen en het cv moet een duidelijk beeld van je kwaliteiten, interesses, wensen en succeservaringen geven. Je moet passen in de organisatie, de lezer moet je mogen en je in zijn organisatie willen hebben. Kortom, je moet jezelf verkopen of vermarkten. Daarom hanteert LineaTexta de drie C's voor schriftelijk solliciteren: Communicatie, Creatie en Charme: wij communiceren je wensen en creëren jouw ideale brief; jij voltooit het met je charme (of charisma)!

Andere diensten van LineaTexta

Marktonderzoek

Een andere dienst wordt gevormd door de analyse en rapportage van resultaten van markt-, media-, communicatie- en opinieonderzoek. LineaTexta kan bogen op ruime onderzoekservaring binnen bureaus en aan klantzijde.

Copywriting

Continuïteit is essentieel wanneer het een promotionele of informatieve tekst betreft. Wanneer de tekst goed loopt, neemt de interesse van de lezer toe en heeft de boodschap effect.

Persberichten

Voor een communicatieplan zijn persberichten onontbeerlijk. Organisaties kiezen voor persberichten omdat het een relatief voordelige manier is om aandacht te genereren in landelijke, lokale of regionale media. Weet wat je wilt communiceren en waarom en aan wie is het devies

Content voor websites

Behalve een goede look & feel is een goede, liefst foutloze (bege-)leidende tekst zeer zinvol voor je website. Uiteraard passend bij de boodschap die je met je site wilt uitdragen.

Testimonials

Een beproefd en effectief promotiemiddel wordt gevormd door de inzet van tevreden klanten. LineaTexta verzorgt het gehele traject van de totstandkoming van testimonials.

Corrigeren en redigeren van eigen teksten

Naast bovengenoemde activiteiten, houden wij ons ook bezig met correctie en redactie van teksten die al door jezelf zijn gemaakt. Hiervoor rekenen wij een aantrekkelijk tarief.

Specialisatie en expertise

sollicitatie, sollicitatiebrieven, arbeidsmarktcommunicatie, klachtenbrieven, bezwaarschriften, beroepschriften,
(markt-)onderzoek, marketingonderzoek, marketingplan,
copywriting,
persberichten,
website content,
testimonials,
corrigeren, redigeren


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten